Digital låssmed

Med en Digital Låssmed® får du en lokalt förankrad säkerhetsexpert som är specialist på digitala lösningar med smarta access- och nyckelhanteringstjänster i flerbostäder. Anpassade både för dagens behov och framtidens krav på digitalisering

En Digital Låssmed® kombinerar traditionell yrkeskunskap med hög digital låskompetens och levererar en helhetslösning för fastigheten.

Vad är Digital Låssmed®
För att den digitala låstekniken ska komma till sin fulla rätt och utformas optimalt utifrån varje unikt kundbehov, har en kvalitetsstandard tagits fram. Med marknadens högsta kompetens på digitala låssystem har erfarenheter, kundönskemål, arbetsprocesser och driftsättningsrutiner tagits fram och samlats under varumärket Digital Låssmed® – en kvalitetsgaranti för en komplett digital låsleverans med maximal utväxling och största kundnytta.

Varför Digital Låssmed®
Digital Låssmed® är en yrkeskunnig låssmed som ser en helhet i digitaliseringen av din flerbostad. Ditt digitala lås- och accessystem levereras enligt en kvalitetssäkrad process, tillsammans med webbplattformen Låsportalen, där all dokumentation-/ nyckel- och behörighetshantering m.m. finns. Med en Digital Låssmed® får du en framtidssäkrad lösning och en partner som finns med hela vägen, även i förvaltningen efteråt.

Ett eget kontrollrum i molnet – Låsportalen
Låsportalen är ett komplett webb- och app baserat verktyg som gör det möjligt att ha hela sin lås- och nyckelhantering direkt i fastigheten. Med planritningar, dokument, avtal, behörigheter, beställning och spärr av nycklar, service- och ärendehantering finns allt samlat på ett ställe och t. ex. överlämning till ny styrelsemedlem förenklas betydligt. Projekteringsverktyget i portalen är utan kostnad och ett enkelt sätt att ta fram underlag för låsbehovet! Låsportalen levereras alltid av en Digital Låssmed®.

Välkommen till er lokala Digitala Låssmed®